Hvorfor bør du velge Wenma Telemark AS?

Først og fremst fordi du som kunde hos oss skal kunne bruke egen tid på egen kjernevirksomhet. Vi hjelper deg med å finne riktige løsninger tilpasset din virksomhet.

Oppfølging og forvaltning inkluderer vedlikehold og optimalisering av abonnementsporteføljen, standardisering av mobilt utstyr, hjelp til å utarbeide bruker policy og gode løsninger for miljøretur.

Hva får du tak i hos oss?

Stort utvalg i butikken!

Mobiltelefoner

Wenma leverer det meste av mobilutstyr fra ledende produsenter som Apple, Samsung og Huawei. Vi leverer selvsagt nettbrett, øretelefoner og alt annet tilbehør.

Wenma

er både rådgiver og distributør som syr sammen utstyrspakker tilpasset din bedrifts ønsker og behov. Vi har et kjerneutvalg av markedets mest populære mobiler, nettbrett, PC, Mac og annen hardware. Dette er fra produsenter som Apple, Samsung, Huawei, Lenovo og HP. I tillegg skaffer vi så godt som alle modeller for kunder som ønsker dette.

Mobiltjenester

Wenma leverer alt av mobile løsninger til din bedrift. Mobiltelefoner, sentralbordløsninger, mobilt bedriftsnett, fiber, dekningsforsterkere, mobilt bredbånd, faste installasjoner, samordnet kommunikasjon m.m.

Telenor og Nortel

Vi forhandler noen av de største merkevareprodusentene innen mobiltelefoner og utstyr. Vår hverdag består i å bidra til at mobile enheter og løsninger kan bidra til økt samhandling og bedre kundeopplevelse for deg og dine samarbeidspartnere. Vi leverer alt fra de enkleste telefonene til de mest avanserte kommunikasjonsløsningene – alt avhengig av ditt behov.

PC, nettbrett og datautstyr

Våre selgere har høy kompetanse på PC, skjermer, tilbehør, skrivere og det som trengs av teknologi til kontor og møterom. Blant våre leverandører finner du solide merker som Apple, HP, Lenovo og Samsung.

Kort leveringstid

Vi har stort sett varer på lager. Resten bestiller vi!

PC | Skjermer | Skrivere

Kabler | Overganger

Tilbehør | Periferiutstyr

IT-løsninger

Profesjonell drift og support av forretningskritiske IT-løsninger.

Vi tilbyr

Infrastruktur og plattform (Private Cloud)

Overvåking og drift

Klientforvaltning (PC og mobile enheter)

Datakommunikasjon og nettverk

Sikkerhet og backup

LES MER

Overvåking

Vi har et bredt spekter av sikkerhetsløsninger av høy kvalitet for alle næringer. Dagligvare, hotell, bank, leilighetskompleks, kontor, sykehus og institusjon, fabrikk, handlesenter, museum, treningssenter, flyplass og privat sikkerhet.

Se flere steder i samme system

CMS-Overvåkingssystemet er et kraftig videostyringssystem for å overvåke en lokasjon eller hver lokasjon på skjermen fra ett sted. Viktige videodata fra hver lokasjon kan også konfigureres for å lagre en kopi til en hovedbase.

Telefonsentral

Vi har bred kompetanse på telefonsentraler for alle virksomheter. Ta kontakt med oss for referanser.

Sensitiv informasjon og nødnummer

Legesenter, tannlegesenter og andre virksomheter som håndterer mye sensitiv informasjon, er det viktig å vite at alt fra IT til telefoni er sikret og kryptert.

Lukket radionett

Fordeler med lukket nett er at du kun ved ett tastetrykk når flere personer på en gang, uten forsinkelser. Dette er den store styrken til to-veis kommunikasjon, samtidig som det ikke påløper samtalekostnader.

Virksomheter i

vare- og persontransport, vaktselskaper, kommunale etater, håndverkere og servicebedrifte, større arrangementer, etc.

Nasjonal kommunikasjonsmyndighet

Wenma Telemark AS er godkjent av Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (https://www.nkom.no/)

Wenma Telemark AS

Mobilabonnement

Vi har markedets beste og mest fleksible mobilabonnementer fra Telenor og Nortel. Sammen finner vi det som passer best til din bedrift sitt behov.

Mobilt bedriftsnett

Vi tilbyr markedets beste og mest fleksible løsninger for mobile bedriftsnett fra Telenor og Nortel. Løsningen kan enkelt tilpasses alle typer bedrifter.

Mobilt Bedriftsnett inkluderer:

 • Bedriftskatalog Sentralbord
 • Kø- og gruppefunksjonalitet
 • Statistikk på inngående anrop
 • Integrasjoner og IP-telefoni
 • Tale i Teams
 • Bedriftsnett APP

Telenor Bedrift totalleverandør

Les mer

Hvem er vi?

Helt siden mobiltelefonen ble tilgjengelig på det norske markedet, har Wenma hatt en sentral rolle i distribusjonen ut til sluttbruker. Driften er basert på grunnlag av gründeren Stein Matres noe innovative hobby innen radiosamband på midten av syttitallet, der han i egen kjeller stod for salg, service og reparasjoner av de første AP Radiotelefoner. Siden den gang har verden for alvor våknet opp for hvilke muligheter en mobiltelefon har.

Fra å være en liten bedrift, utviklet Wenma Telemark AS seg til å bli en av Norges største bedrifter innen kommunikasjon, og skrittet fra lukket radiosamband og mobiltelefon var kort til telefax, telefonsentraler, data og datanettverk.

Wenma Telemark AS besitter en meget høy kompetanse og har lang erfaring innenfor sin bransje, og våre kunder er vår beste referanse.
I dag er vi en av de største og tyngste aktørene i Telemark . I et marked i stadig vekst har man klart å holde posisjonen i bedriftsmarkedet, samt utvidet sin andel innen privat-/ og konsum-markedet.

Stol på oss

Telenor Excellent Servicepartner 100 % Sertifisert
HP Business Partner 100 % Sertifisert
Microsoft CSP Partner 100 % Sertifisert
Adobe Certified Reseller 100 % Sertifisert

Kundeservice

Espen Thorstensen

Kristian Løvstad

Vegard Syrstad

Vi er enkle å få kontakt med!

  Åpningstider

  Mandag – Fredag

  08:00 – 16:00

  35 50 37 50